05-26-2011, 09:53 PM
Ако могу само нешто да кажем поводом ових постера са Вукајлије, тј. да замолим, колико год они били лијепи, смијешни, добри и шта ја знам шта све не, ако би некако администрација могла да их забрани, тј. да људи престану да их каче... главни људи на њиховом сајту, они који највише пишу осуше дрвље и камење по ђенералу, иста су она говна као оних 7 % ил` колико већ што је рекло да би га издало, то су иста она говна која сада ликују и бацају пљувачину на све што је ђенерал постигао...иста су она говна што су Карађорђу главу одјекла да се увуку у дупе другима...дакле ово је молба... не мјешам се у рад администрације нити било ког члана форума, али ето апелујем када сте могли рећи не, свим квази новинама, реците и не сајту који подржава педерастију (хомосексуалност), који пљује по свему српском, који пљује по живом хероју, а до скора је пљувао и по живом упокојеном свецу ( покојном патријаху)...могу ја разумјети и шалу, које увијек треба бити и све...али, на теми која је као озбиљна на свом форуму о ђенералу та гамад показује своје право лице....одужих ...јебига!!!
ето ако оћете уважите молбу, ако нећете, шта вам ја могу...
Матицо, " српска немајко", они који те воде- марш сви у пичку лијепу материну!
ето ако оћете уважите молбу, ако нећете, шта вам ја могу...
Матицо, " српска немајко", они који те воде- марш сви у пичку лијепу материну!