05-26-2011, 05:04 PM
(This post was last modified: 05-26-2011, 05:07 PM by KocoBo-Cp6uja.)
Извештај са малим кашњењем.И одма крећем од краја утакмице
По мени најбољи моменат на крају,кад смо двапут заредом отпевали "Заклетву".Играчи,који имају и мало образа су остали испред севера(црнци аплаудирали и ушли унутра)и ту су онако непомично схвативши да су ОПЕТ зезнули ствар стајали добрих 5 минута.Скандирањем СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА све смо им рекли.Е,сад,бројност није лоша,с обзиром на резултате у последње време,али сам слободним улазом очекивао барем пар хиљада људи више.Утакмица опет почиње добро познатом песмом и напред звездо тебе волим ја пропраћена паљењем бакљи.Затим песме од тополе и спремте се спремте четници.Затим кореграфија,на полувремену лепо објашњена али и даље неки људи нису капирали,и после другог покушаја исправно дигнута.ТОЛЕ-ВОЛЕ.СКроз добра идеја пропраћена песмом Толе лопове.Затим цепкамо папире и на одбројавање 5,4 бацамо.Прелепа слика.Док смо се "бавили" кореографијом наши играчи примају гол.Креће песма оћемо гол,дижемо цео стадион на ноге,и кад је песма досегла врхунац наши постижу гол.Затим се певс Још један гон,још један гол . . . који такође постижемо.Из масе кренула песма Ево га гол . . . Примамо несрећно гол и до краја смо исчекивали трећи али нажалост нисмо дали.На крају играчи поздравњени заклетвом и север је звезда
СЛЕДЕЋА утакмица је у Новом саду,недеља 17 часова,улазница највероватније 300 динара,прослава 20 година нашег највећег успеха из Барија,заиста оправдања нема,последње коло...И запамтите,север чини Звезду великом и оном што тренутно јесте.СВИ У НОВИ САД !!! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!

СЛЕДЕЋА утакмица је у Новом саду,недеља 17 часова,улазница највероватније 300 динара,прослава 20 година нашег највећег успеха из Барија,заиста оправдања нема,последње коло...И запамтите,север чини Звезду великом и оном што тренутно јесте.СВИ У НОВИ САД !!! ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!