05-22-2011, 02:00 PM
Мислим да је јуче највише фалио Исах, када говоримо о том дефанзивнијем дијелу екипе и игре.Не вјерујем да би уопште прошло оних пар контри и покушаја истих а посебно код првог гола Борца.Такође, шта год ко мислио, ми смо тек уласком Калуђера направили нешто у њихових 16 (ништа спектакуларно али више него у дотадашњем току утакмице).Јесте да је тад Борха отишао на страну, вјероватно и то има утицаја али (као и против ОФК-е) Калуђеровић је направио пар добрих потеза и био у шансама за гол.
Суштински ово не мјења нешто посебно, свакако нисмо смјели изгубити у задњем колу ако хоћемо да будемо други а овако их морамо добити.
Мене је депримирала друга ствар: ово је реалност оних играча који су били на терену ... И наравно, страшно индолентан приступ...
Суштински ово не мјења нешто посебно, свакако нисмо смјели изгубити у задњем колу ако хоћемо да будемо други а овако их морамо добити.
Мене је депримирала друга ствар: ово је реалност оних играча који су били на терену ... И наравно, страшно индолентан приступ...