Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Е па овако, питање је "Треба ли нам калчополи?"

Не треба!

Нама треба нова лига, нова фудбалска организација, нов статут, нови људи...
Какав бре калчополи, па ко ће да спроведе истрагу? "Реформисано" правосуђе, "независни" тужиоци, или ће можда некакву интерну истрагу да спроводе ови мамути из фудбалског савеза....?

Систем не ваља, све је ту труло, од избора делегата по регионима до избора председника, исти комунистички систем који постоји задњих 60 и кусур година у коме је постојала софка која је финансирала све клубове. Такав систем ће опет да избаци неку нову телећу главу, па звао се он терзић, караџић, миљанић, ђорић или како већ. Да ли је неко од вас прочитао статут фсс, било који правилник, па ту жив човек не може да се снађе, сваки члан је у супротности са следећим, све може да се тумачи и овако и онако....систем је свесно направљен тако да одговара сецикесама и лопужама. Није фудбалски савез мафијашки зато што се на његовом челу налази телећа глава, већ зато што оставља просторе за најгори криминал, све је ту могуће, од прања новца до играња за кладионице.

Овај савез се мора срушити из темеља, у "почеп" што би рекли орјенталци, све остало је свирање курцу, јер мислим да није циљ да сад дође неки "наш" човек па да остали демонстрирају наредне 4 године, циљ је да такмичење буде поштено, па нек победи бољи.

Треба да се прави нова лига, то је мој предлог, онда ови из фсс могу да буду председници сами себи и разним кулама, металцима и осталим резервним играчима фк патуљак.
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by buteo serbiano - 05-17-2011, 11:01 PM

Forum Jump: