05-14-2011, 10:37 AM
Најбоље би било када бисмо као група самостално направлили петицију за смену комплетног руководства ФСС-а. Било би одлично да већ против Рада буду постављени штандови испред Севера, али и испред осталих трибина на којима би се прикупљали потписи. Сигуран сам да бисмо за један дан скупили више од 10000 потписа. То би могла да буде иницијална каписла и за остале навијаче да покрене сличну акцију. Шта мислите о овоме?
Нисам сигуран да би ову акцију коју спроводи фан клуб Бели орлови подржала комплетна трибина, пре свега због ове слике где пише ''за трибине без хулигана''. Ко зна чији све лични интереси стоје иза те акције.
Такође, волео бих да ми неко од администрације или модератора каже шта мисли од предлогу да се организује протестна шетња против Томислава Караџића, и да ли је то изводљиво.
Нисам сигуран да би ову акцију коју спроводи фан клуб Бели орлови подржала комплетна трибина, пре свега због ове слике где пише ''за трибине без хулигана''. Ко зна чији све лични интереси стоје иза те акције.
Такође, волео бих да ми неко од администрације или модератора каже шта мисли од предлогу да се организује протестна шетња против Томислава Караџића, и да ли је то изводљиво.