Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
Тешко шта државни органи могу да ураде поводом тог калчополија или неке друге драстичније истраге унутар фсс-а. Јер као што сте сами писали у предходним уписима цео фсс је уско повезан са државним врхом, и самим тим спровод неке детаљније истраге је по мом мишљењу мрка капа. Ово је све већ тако далеко отишло да му се сада смеје цела, не само фудбалска јавност, него цео нормалан свет који малтене и не прати фудбал, са све оним вајним "премијер лига стручњацима" који се спрдају са српском фудбалском сценом. Једино му се не смеју ови фрањевци којима он ради у интересу. Шта више из дана у дан су поноснији на своје "успехе" и из дана у дан о томе причају и брује на сва звона. Притом праве се мутави и фурају причу како они једини раде у интересу српског фудбала освајајући поене у европским такмичењима играјући лигу шампиона и лигу уефа док неки испадају у претквалификацијама. Е серем се ја у ту њихову лигу шампиона, њихово играње лиге шампиона и њихово освајање бодова за српски фудбал играјући у лиги шампиона. Ако фудбалски клуб Црвена Звезда икада буде тежила таквој улози у лиги шампиона о којој они причају и коју они играју, тј. пошто-пото само ући у групну фазу лиге шампиона да Бог да је никад не играла.

Црвена Звезда је много велики клуб да би заостали комунистички кадар попут Томислава Караџића могао да јој науди. Јесте јој задао пуно удараца и рањавао је задњих пар година, али Црвена Звезда је исувише велика да би је смрад и његов мали клуб успели срушити, и Богу хвала стала на ноге после вишегодишњег посртања, и самим тим ту је стављена тачка на наше неуспехе. Може још један Толе Караџић да дође уз овог што је сад али то им неће помоћи и Црвеној Звезди неће моћи ништа да науди више. Време врати не можемо и  што је било било је, прошло је и никада се више неће поновити. Овде мислим на Звездино посртање ма ко радио против ње. Овим што сам написао не опраштам смраду недела и смицалице које је радио против највећег клуба на овим просторима, далеко од тога. Ово су му били задњи трзаји и платиће он то итекако дебело.

Као што сам већ написао у првим редовима овог уписа слабо ко може да стане на пут њиховим марифетлуцима а понајмање ми који полемишемо овде и који волимо фудбал и свој клуб истински од срца. Смрад мора коначно да оде јер је направио толико срања не само Црвеној Звезди него целокупном српском фудбалу да се то речима не може описати. Да фасује творза мислим да је немогуће и да је тешко очекивати тако нешто док је ова владајућа гарнитура на челу државе, ипак су сви ту у неком финансијском талу. Али сви репрезентативци су сигурно мање више упознати са ситуацијом у фсс и жмуре на једно око јер их то превише не дотиче самим тим јер не живе у Србији.  Да сам ја на њиховом месту (а сигурно су упознати са последњим дешавањима ако не и дешавањима од раније јер одавно ту ништа не функционише) моментално бих отказао селектору и репрезентацији и фсс-у, па нека су професионалци по сто пута и нека је играње за репрезентацију и државни грб највећа светиња. Поготово мислим на највеће звезде репрезентације, тачније бише Звездине играче који су тата мата у својим а Бога ми и у светском фудбалу ма колико год неко оспоравао њихов квалитет. Е тако ће матори вепар да га издува и за еуро 2012. и за мондијал 2014. године и самим тим неће имати финансијскуих прихода. Па онда нека пије нифелате за притисак, председава у фсс-у Јешићу, Ђурићу и осталима и нека игра пријатељске утакмице против Јужне Кореје у Сеулу и Кирин куп у Јапану са све бата Ђориним пуленима и мега звездама. И није за боље него да се млати по Азији са репрезентацијом. А Звезди може само да се напасе убудуће.
Кокеза лопове !!!
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by Kapetan Kuka - 05-13-2011, 02:10 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)