Poll: Треба ли Србији калчополи?
You do not have permission to vote in this poll.
Да
100.00%
60 100.00%
Не
0%
0 0%
Total 60 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Треба ли нам калчополи?
(05-12-2011, 05:57 PM)Вајти link Wrote: А ко да спроведе калчополи?

Кључно питање! Живимо у земљи и у времену у ком се за покварењака тврди да је способан, док се поштен исмева као смотан! Доста тих ''способних'' је са фудбала отишло на неке друге послове, па путем тих послова дошло у позицију да политичаре држи за муда. Такође се и доста њих са других послова склонило у фудбал не би ли се даље експонирали ту где су намлатили паре на ко зна какве начине. Клупко које је толико умотано да у данашњој Србији једноставно НЕ СМЕ да почне да се одмотава, јер би много важних њушки страдало.

Тај Калчополи је италијански рецепт и ја готово одговорно тврдим да га је у Србији немогуће објективно спровести у дело. Зашто? Зато што у Италији у сваком граду 80% становништва навија за локални клуб, без обзира у ком рангу игра. Србија, са друге стране, је једна од оних земаља која је цела подељена у два табора. Овде су сви од представника власти, до представника клубова, представника навијача, па до баба сера у некој кафани у Лајковцу опредељени за Црвену звезду или Партизан. Ко би могао да буде тај да целу причу спроведе у дело, а да му сви верују да је то одрадио поштено, неутрално и објективно? Шта год да буде коначан епилог постојала би страна, једна од те две, која би тврдила да је оштећена. И то би раширила међу целим својим навијачким телом, све до баба сере у Лајковцу. Враћајући се на написано у првој реченици, ја кад видим ове садашње људе који би у теорији требали то одраде, већ имам дебеле сумње без и да питам за кога навијају.
Reply

Messages In This Thread
Одг: Треба ли нам калчополи? - by Pijanac - 05-12-2011, 06:41 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)