Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Ајде мало реалније сви да сагледамо ствари,као прво криза је почела сменом Пижона и довођењем Достанића,имали смо предност од 2 поена,на крају смо били у минусу од 7 поена.После тога се као туристи прошетали  само до Братиславе Sad,оде Достанић,дође Кристић били смо у равнотежи бодова са Партизаном после дербија очај и беда.То је резиме првог дела сезоне.
Дакле где смо били?Нигде.Шта смо радили?Ништа.
О другом делу нећу да причам није се завршио,има наде још увек ;D ;D ;DНарвно шала на страну.
Хтео сам да кажем да је титула управо изгубљена у првом делу првенства,јел нисмо имали игру,играли смо на резултат,и поприлично панично.......
АЛИ СВАКАКО ТРЕБА ОПРАТИТИ ПАЖЊУ ДА СЕ БОРИМО И ПРОТИВ ТОЛА,И ПРОТИВ СУДИЈА,ЏОМБЕ,МИЛАНОВЦА,СМЕДЕРЕВА,БОРЦА,БСК-А,СЕВОЈНА,НАБРОЈТЕ ЈОШ НЕКИ ГРОБАРСКИ КЛУБ,КОЈИ САМ ИЗОСТАВИО ;D
Дакле џабе нама Бразилци може и Меси да дође,док је Тола биће како он каже и то је то,можемо само да пресипамо из шупљег у празно,тако су нас сјебали у баскету где су нас престигли са титулама,сад ће и у фудбалу........Кад ће им доћи крај ја стварно не знам.
А ШТО СЕ ТИЧЕ УПРАВЕ,БОЉЕ НЕКА МАЛО ВИШЕ ЋУТИ,И МАЛО ВИШЕ НЕКА РАДЕ,А НЕ САМО ОСВОЈИЋЕМО ПРВЕНСТВО!!!
Четници Север

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by ултра сепаре - 05-10-2011, 09:32 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: