05-10-2011, 05:40 PM
Ајд да се не прави фама око тог поверења Аџићу и управи... Не верујем да ће се било шта радикално дешавати, нити ће Север и Делије тражити смене и одласке... Зашто? Па зато што је клуб најзад финансијски стабилизован, извучен са дна, на спортском плану доведен перспективан тренер који је најзад довео игру на ниво који сви желимо и тражимо... И да се не лажемо, ово што је успео са овим тимом је максимум маскимума! Мислим да ће се због мира у кући и услова које су обезбедили спонзори сачекати прелазни рок и август када ћемо имати јасну слику шта и колико може та нова Звезда... А онда ако буде пропуста, више нема праштања...
п.с. То је моје виђење ситуације, на основу онога што се прича очекујем да ће тако и бити... Уколико буде неких званичних ставова по том питању, мислим да ћемо их сви истовремено сазнати...
п.с. То је моје виђење ситуације, на основу онога што се прича очекујем да ће тако и бити... Уколико буде неких званичних ставова по том питању, мислим да ћемо их сви истовремено сазнати...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "