(05-02-2011, 11:47 AM)Дуле link Wrote:
Песма је одлична,јако певљива,веома добар ритам,мислим све најбоље могу да вам кажем о њој ;D ;D ;D
Ја сам се тотално заразио по цео дан је певам по кући,полудеше сви од мене ;D
Мислим да сам вам објаснио са песмом

,е па сад би и ја дао свој неки резиме на све ово што се десило против Џомбиста.Што се тиче бројке ја не бих баш користио шаблопне других и писао и причао о онима који нису дошли.Као прво треба узети у обзир да неки људи стварно иду годинама и редовно на север,ето можда нису баш за текму нису били психички спремни,можда је неко имао неки проблем.....да не набрајам даље шта може да буде...мислим отићи ћу скроз у крајност

А што се тиче првомајског уранка то ми уопште није никакво оправдање,ваљда нам је Звезда преча од ћевапа,кобасица,шницли...и широког асортимана

,проблем је што је то усађено народу још од времена комунизма,и што би рекли ушло у крв и довиђења,а и догађај је "фенси",отишли сви биће лудило немојте пропустити да не дођете >

>

>

А наравно неки су као оправдање узели "усрани пораз у дербију",и сад су потонуле све лађе,чекају следећу сезону,е па баш после треба баш јаче,људи који су доследни неког свог идеала после савког пораза излазе јачи и бољи,уосталом зар је јебени пораз јачи од моје љубави према Звезди?
Било како било мора се стрпљиво и полако попричати са целом масом која је одсуствовала против фк џомбе.