04-24-2011, 11:25 AM
Баш ми је тешко пао јучерашњи пораз, не памтим да ме је скоро тако неки спустио, али оно што ме је орасположило и улило отпимизам, је веровали или не снимак радости играча и тренера малог клуба. По томе и њиховим изјавама се у ствари види колико је њих фрустрирао овај тренутни, пролећни бљесак Звезде. Подсетило их је то на скорашњу прошлост, кад су сви причали о Звездиној игри, а они били на маргинама шта год урадили. Ову победу и титулу нека добро запамте, јер ми само ако останемо паметни, сложни, јаки и на путу којим смо кренули од почетка пролећне полусезоне чекају нас велики дани. У то сам просто убеђен!
Нашу тренутну ситуацију гледам као огромну набујалу реку коју држи нека дрвена ограда. А сваки пораз као додатну даску која се прикуцава на ту ограду не би ли се река задржала. Али ја видим да су те даске све слабије грађе и материјала, а да река све више надолази и надолази. И питање је времена кад ће та ограда попустити, а набујала река наставити да тече, тамо где јој њој воља и где она мисли да треба.
Нашу тренутну ситуацију гледам као огромну набујалу реку коју држи нека дрвена ограда. А сваки пораз као додатну даску која се прикуцава на ту ограду не би ли се река задржала. Али ја видим да су те даске све слабије грађе и материјала, а да река све више надолази и надолази. И питање је времена кад ће та ограда попустити, а набујала река наставити да тече, тамо где јој њој воља и где она мисли да треба.