(04-23-2011, 09:35 PM)Miha18 link Wrote:Кажем вам ово потпуно добронамерно а ако хоћете и банујте ме.
Некада је ово био одличан форум и стварно сам га волео али сте га убили овим казнама и ограничавањима, нема стране да не пише нека опомена и сл. никаква критика не сме да се напише низашта, ако вам није по вољи. Више нико ништа не пише, дерби прође а десет коментара пре и после њега и то пола оставила модерација?! Вероватно нећете признати, а верујем да видите и сами.
Ја апсолутно не сумњам у твоју добронамерност овога што си написао. Критика може да буде и позитивна као и негативна. Нико никоме не брани да критикује било кога ако се критика као таква аргументује и самим тим послужи као потпора ставовима којe je корисник написао у свом упису. Све мора да има своју границу и 10 правила која су написана су и принципу базична правила којих се сви придржавамо од корисника до администрације. Правила су написана у сврси озбиљности овог форума, подизања квалитета истог, ширења духа Звездаштва као и информисању наших симпатизера, навијача па и оних који то и нису у вези наше идеје и ставова навијачке групе Делије Север. Добар број људи ради на овим стварима па тако и на овом сајту, тако да се у том смислу и схвата сврсисходност и важност постојања Делије Кафеа. А верујем ми, организација је много компликована и јако је тешко одржавати, водити и бдити над сајтом 24 сата дневно. Надам се да ће ти ово објашњење бар једним делом помоћи да схватиш о чему се заправо ради и можда да поново размислиш о свему томе. Нама је сваки корисник добродошао као и разне критике које нам корисници упућују. У ту сврху и схватам твој упис. Ако желиш да будеш конкретнији, слободно ме контактирај на П.П. јер смо обојица мало скренули са теме....