Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Quote:Добро јутро, Србијо!

Србијо, срам те било!
Извор: АЛО
20.03.2011

Изем ти ја ово наше реформисано правосуђе кад нам тајна служба бира судије и тужиоце! А какве су нам судије и тужиоци, таква нам је и држава!

Сазнасмо ми да су великани српског тужилаштва, Владимир Вукчевић и Слободан Радовановић, били на кафи код директора БИА Саше Вукадиновића, како би, наводно, утврдили да ли су тужиоци који су конкурисали за реформисано правосуђе подобни!
Ето, какве судије и тужиоце изабрасмо, тако и радимо! Ејупа Ганића само што нам нису испоручили, ал‘ замало... Због Тихомира Пурде замало да заратимо са Хрватима, кад оно опет ћорак, одрекли смо га се, а био нам је сервиран на длану!
Питам ја једног тужиоца:
- Како вас, бре, није срамота, а ми дадосмо и предадосмо све наше генерале!

А он ће мени:
- Ма Европска унија је поздравила нашу одлуку да одустанемо од Пурде! Знаш ли шта то значи за наш улазак у Унију... Љиге једне!
Да их стварно боли она ствар за Србе, говори и пример Србина Чедомира Јовића, кога је Врховни суд у Загребу чак двапут ослободио затворске казне од пет година! Међутим, суд у Осијеку опет му је потврдио исту казну, наводно, због командне одговорности!
Још драстичнији пример је случај Богдана Банића из села Лепур код Бенковца! Човек је осуђен на шест година због убиства три свиње! Њега је задарски суд осудио да је убијањем свиња у селу хтео да отера Хрвате из Крајине, желећи да створи Велику Србију по меморандуму САНУ.
А Богдан, веровали или не, не зна ни да чита, полуписмен је чобан.
Држава ни прстом није макнула! Срам те било, Србијо!

Да се човек прекрсти и левом и десном.
А ми се чудимо пресудама од суда, и судија. Заправо, и не чуди све ово.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 04-22-2011, 08:43 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: