04-03-2011, 08:15 AM
Делије, наша Звезда у среду у 5 игра реванш полуфинала Купа Србије против најљућег ривала. Сви знамо са којим резултатом улазимо у ову утакмицу и зато је битно да је схватимо најозбиљније могуће, не би ли погурали екипу да направи чудо. Врло је важно да људи не дођу на ову утакмицу да гледају Звезду како пролази у финале Купа, већ да дођу са намером да 95+ минута дају целог себе за клуб и групу. Да се случајно не осети присуство противничке навијачке групе, макар на терену кренуло поново по злу! Само таквим приступом Делија утакмици, верујем да и клуб може нешто да уради. Нека нам Динамо Тбилиси буде водиља! Капирам да људи који читају наше форуме све ово већ знају, али намерно довољно раније отварам тему да би причу раширили што више.
Поновићу и оно што сам рекао пред прву утакмицу у Купу. Због незгодног термина је јако битно да сви који су у могућности уђу раније на стадион, да и они који буду јурили на сам почетак могу ко људи да уђу на стадион!
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ! Са нама се може све што се пожели...
Поновићу и оно што сам рекао пред прву утакмицу у Купу. Због незгодног термина је јако битно да сви који су у могућности уђу раније на стадион, да и они који буду јурили на сам почетак могу ко људи да уђу на стадион!
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ! Са нама се може све што се пожели...