Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
И то је тачно.

Предлажем мењање имена теме у ''Слика ДЕМОКРАТСКЕ Србије''  ;D

Да за век запамтимо какву су нам демократију продавали, и да једном кад се искобељамо из ове жабокречине никад више себи не дозволимо прво полтроне на власти, а затим и толико спољно мешање у унутрашње ствари (пази сад!) СУВЕРЕНЕ државе! Какав смо ми парадокс постали, као друштво у целини.

Не знам дал има на нету, у данашњој штампи сам читао текст као, биће ванредни избори 18. дец 2011. јер ... у октобру нам дају онај европски к*рац, па  мало после тога Тадија треба да потпише уговор са Фијатом, и иако ће од тог уговора држава и народ (ко и од прошлог) имати скоро па ништа, на крилима оптимизма жути добијају изборе. Хаха еееј и тако очигледно напишу новине, и то мислим да је био онај шпијунски плаћенички 'Данас' ...

ЕДИТ
http://www.danas.rs/danasrs/politika/van..._id=212640

Ево га текст, јесте у Данас-у је изашао ... ево линк, ал стварно нема потребе цео да читате.

Довољан је овај цитат само:

Quote:Prema rečima naših sagovornika, u državnom vrhu se računa na to da će EK dati zeleno svetlo kandidaturi, što bi trebalo da se desi do 12. oktobra. Nedugo zatim, kako nam je objašnjeno, predsednik Tadić će u Kragujevcu otvoriti novu fabriku kompanije Fijat automobili Srbija i svečano će početi proizvodnja novog modela automobila. To bi trebalo da se dogodi 20. novembra.

Kako nam je objašnjeno u DS, u vezi s raspisivanjem i održavanjem prevremenih izbora „presudna je brzina“. Sve mora da se odigra u roku od nekoliko dana. Entuzijazam i probuđene nade u bolji život kod birača zbog dešavanja oko Fijata i statusa kandidata brzo će narasti, ali će isto tako brzo i splasnuti. Vlast je toga svesna, pa planira da ponovi scenario iz proleća 2008, kada je pobedila na izborima zbog potpisivanja SSP-a i ugovora s Fijatom. Kao što su ljudi tada poverovali da slede bolja vremena, isto će se i sada desiti. Svakako, proizvodnja novog automobila i kandidature za EU „neće odmah moći da se mažu na hleb“, kažu naši sagovornici, pa je stoga neophodno da do izbora dođe što pre.

Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by HITMAN 47 - 03-31-2011, 03:30 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)