Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПУТИН И ЗЕНИТ НА МАРАКАНИ
Ајд' ми без обзира на све да пробамо да напунимо сутра стадион... Нек' остане да Путин долази (па макар и не дошао), као што рекоше претходници треба да на сутрашњој утакмици искажемо захвалност великом и братском словенском руском народу! Какви год били владари, а и какви год да су данас, необјашњиве емоције између наша два народа су присутне вековима и треба да покажемо да ниједан владар то никада неће променити! Ако мало загребемо по историји, тешко да ћемо наићи на неку претерано велику помоћ руских владара, посебно када је било најтеже, али сам народ је увек био како морална тако и физичка подршка на свим фронтовима на којима смо војевали историјске битке за слободу српског народа!

Можда стога треба и објаснити браћи, да давањем подршке Путину, ми дајемо подршку вољеном руском народу! Уосталом, као што рече брат Никола, овације сутра ДА, али скандирање имена, можда, уствари сигурно би било сувишно... Једино се бојим да је то неизбежно... И за нека друга скандирања смо се договорили да их не буде, али тешко је исконтролисати масу која није редовна, па се та нека скадирања понављају из утакмице у утакмицу...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

Messages In This Thread
Одг: ПУТИН И ЗЕНИТ НА МАРАКАНИ - by Red Star Forever - 03-22-2011, 05:49 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)