03-22-2011, 04:29 PM
Морам да кажем да нисам имао неко лепо мишљење о целој тој причи око Новака.Пре свега тенис ми је огаван спорт,самим тим и помама за истим после успеха тенисера ми је била још огавнија,оно сви причају о томе,клинци уместо баскета и фудбала на теренчићима по крају пикају тенис,онда ме је нервирала цела та прича сад је Ноле најдуховитији,најлепши,најпаметнији,најбољи,најјачи,највећи итд међутим са друге стране то нема везе пуно са њим,него са онима који га тако дижу а који ће сутра прекосутра кад уследи неки пад га први гурати у живо блато и газити.
Међутим,свака му част,капа доле за све успехе и за све ово што чини за свој народ.
Мислим не треба сад пљувати,мада свакако могу још многи да собзиром да им је Бог дао тај дар да у овоме или ономе буду добри и зарађују лепе паре помажу људима. Ево ја лично знам да је Предраг Даниловић помогао исто неким пријатељима којима су деца болесна,помогао је у лечењу дао не баш мале паре,дакле има таквих ствари и треба да буду за сваку похвалу ти гестови.
Међутим,свака му част,капа доле за све успехе и за све ово што чини за свој народ.
Мислим не треба сад пљувати,мада свакако могу још многи да собзиром да им је Бог дао тај дар да у овоме или ономе буду добри и зарађују лепе паре помажу људима. Ево ја лично знам да је Предраг Даниловић помогао исто неким пријатељима којима су деца болесна,помогао је у лечењу дао не баш мале паре,дакле има таквих ствари и треба да буду за сваку похвалу ти гестови.