Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Не разумем зашто сваки наш врхунски спортиста не може да уради овако нешто. Фудбалери сјебу на изласке сјебу питај бога колико, они у НБА буквално не знају шта ће с' парама...у неку руку нису ни те паре толико битне колико сам гест, да виде људи широм света за шта се залажу њихови идоли. Нема фудбалера а да на сав глас не прича да је верник, тетовира крстове по себи, а за колевку наше духовности се ћути. Бог им дао славу, а ништа са њом паметно не раде, могли су неки фонд да оснују, милион других акција...али ништа. Да ли они имају какав осећај патриотизма у себи осим да није онај за новине, да ли имају осећај бриге за земљу која пропада, или су се снашли и скућили у иностранству, а за мајку Србију и њену судбину све боли уво. Наравно има сигурно и изузетака, где неки помажу а не желе да се експонирају, Миличић је помогао чини ми се неким болесним девојчицама.

Новак је дечко за пример! Све је сам мукотрпним радом изградио, држава му ништа није помогла, за његов спорт није била потребна репрезентација да би се прославио, већ је он прославио репрезентацију...и поред свега није заборавио свој народ и корене.

а оне две кобиле које се баве његовим спортом и које се сликају са оним злочинцем  би требало мало да се запитају...
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by фрактура - 03-22-2011, 12:52 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)