Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Наша игра послије више година стварно личи на нешто и нећу бити субјективан ако кажем да је тренер већ направио велики посао у том смислу.Не вјерујем да је ико од нас очекивао да ћемо ми сад побједити са пар голова разлике све утакмице до краја, али оно што јесмо очекивали а то је та промјена система, мислим да то добијамо.
Лично сам оптимиста и за следеће утакмице до краја сезоне и након тога.Јасно је да нам фали најмање 2 играча да се не би дешавале ствари као у дербију али исто тако морамо бити свјесни какво је материјално стање нашег ФК.
Такође, ови олоши и поједина говеда међу њима нек ликују сад, нема везе.Добијају нас пет пута заредом, траје то пар година.Али морају да знају да је наш клуб до прије годину, годину и по дана био скоро пред гашењем.Скупљали смо играче "с коца и конопца", петљали, било је ту свега.Свакако најтеже од оснивања.Увијек се у таквим ситуацијама нађу неки мишеви да воде коло.Нека га воде још мало али и то пролази.Битно је да изађемо јачи а мислим да је овај потез са Просинечким добар темељ за такво нешто у спортском смислу.

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by neso.l - 03-18-2011, 01:23 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)