Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(03-17-2011, 05:33 PM)Пијанац link Wrote:За реванш треба извршити притисак на њих да ПОБЕДЕ ДЕРБИ. Не мора да прођу, само нека победе. И нама на трибини да се каже да ко долази да гледа како Звезда пролази у финале слободно прескочи утакмицу, а ко дође мора да остави срце, грло и целог себе за клуб и за групу. Да им се усеремо у живот, да буде атмосфера као да их нема. Само у таквој поставци ствари верујем да евентуално можемо у финале.

!!!
Сурово, али само тако можемо још боље и још јаче!

(03-17-2011, 03:06 PM)bl_regency link Wrote:Али Стаменковић,ко њега гура да ми је знати. Њему шеснаестерац значи петерац. Ма ни то,линија и нема даље,испред је минско поље. Директан кривац за бар три гола у задњих 5 дербија.

До скоро сам био убеђен да је Стамени наш најсигурнији играч... И даље верујем у то, голови које прима су директне грешке одбрамбених играча, који га остављају на ветрометини, а голман кад почне да прима пуно голова губи на самопоуздању, колико год да је добар... Ајде да се не зајебавамо, па одбранио је чист зицер 1 на 1 Илијеву синоћ... У сваком случају, несигурност се осећа и то је последица горе реченог... Мислим да грешиш када кажеш да не истрчава довољно... Па погледај нашег другог голмана, Бајка мачку... Тај у животу није истрчао са гол линије, макар пуцали на њега он се одатле не помера! Стамени има осећај за то, често иде на лопте из корнера, на центаршутеве, све то стоји, али одбрана нам је шупља, имамо ниске играче, самим тим ни он нема сигурност при излетању и то је евидентно!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Red Star Forever - 03-17-2011, 07:35 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)