03-17-2011, 02:38 PM
Ево, охладила се глава па да прокоментаришем. Олд скул кореографија, како је почела мислио сам да ће бити гора од оне њихове ПФГ, али на крају све је испало ок. Што се тиче даљег тока, загрмели смо од самог почетка како треба. Оно што долази до изражаја је песма Але але але ооо коју у последње време све правилније певамо, тачније, пева се у једном гласу без кашњења или журбе и стварања двогласја. Запевали смо је онако брутално добро, без пада код гола, а после истог још јаче. Можда смо превише времена посветили багри преко пута и Јуди, али шта да се ради, све се да исправити. Генерално, моје субјективно мишљење је да смо имали добар дан што се тиче навијања и не разумем све оне који тврде супротно.
Једна ствар, оно што се дешава је да део трибине пева једно, а други сасвим другу песму. Ако желимо навијање из копа, треба да се зна ко то ради, ко покреће све то. С друге стране, довољно је обратити пажњу на људе са шипке и покушати са усана читати шта се пева и укључити се без кашњења. Не можете да кажете да је тешко јер ако знате песме и ритам бубња поглед у шипку је сасвим довољан да се ухвати прикључак.
Звиждуци на крају, по мом мишљењу, заслужено! Морају да знају, да нисмо ми имуни на поразе од ових и да имамо и ми границу.
Једна ствар, оно што се дешава је да део трибине пева једно, а други сасвим другу песму. Ако желимо навијање из копа, треба да се зна ко то ради, ко покреће све то. С друге стране, довољно је обратити пажњу на људе са шипке и покушати са усана читати шта се пева и укључити се без кашњења. Не можете да кажете да је тешко јер ако знате песме и ритам бубња поглед у шипку је сасвим довољан да се ухвати прикључак.
Звиждуци на крају, по мом мишљењу, заслужено! Морају да знају, да нисмо ми имуни на поразе од ових и да имамо и ми границу.
Искључите ТВ, укључите мозак