Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Полуфинале купа, инвазија на армијски пашњак
Ето долази полако и тај дан , дерби дан, најважнији дан у животу сваког правог навијача. Током ових последњих пар сезона смо померили и срушили многе границе, ајде да срушимо и ту, да не можемо да направимо луду атмосферу и на том јебеном шареном лавору. Некако нам је увек тај мали ружни стадион био проблем за прављење луде атмосфере и ретко када смо звучали како треба. Хајде да се свако од нас понаособ  потруди да  да и више од објективног максимума, и да наших 11 момака који ће истрчати на терен  имају у правом смислу те речи - безрезервну подршку од нас током свих 90+ минута. Па да на крају утакмице сви заједно будемо чисти прво пред самима собом да ако не дао Бог не буде све на терену како треба, да смо дали себе и да једноставно више од тога није могло.
А имам неки осећај да ћемо их збрисати у среду на терену као никад. И са психолошке стране ово је најбитнији од наредних 3 дербија који ће се одиграти, ако их одувамо добићемо и наредна 2 и освојићемо трофеје уверен сам у то, а онда ће бити само небо граница , и видеће сви шта је МОБИЛИЗАЦИЈА
А што се тиче гробарских говнара од њих ништа ново, опет мућкају са картама, добио сам и информацију да су штампали 1 000 карата мање за Север од његовог правог капацитета  , само да би нас што мање било и да би наша Звезда имала што мању подршку у среду, али ово треба да буде само мотив више за нас све да грмимо као никада раније, и да поведемо сви заједно нашу Звезду у боље сутра . . .
Са штитом или на њему – ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply

Messages In This Thread
Полуфинале купа, инвазија на армијски пашњак - by Darko - 03-14-2011, 02:05 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)