Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Рођаче, мислим да нико није боље објаснио ситуацију у Африци односно Либији, него ти у 3 реченице! Рецимо, ових дана на разним ТВ станицама, и по новинама чујете стручњаке "све мој до мојега", како се упљуваше објашњавајући либијску ситуацију, а заправо све се врти око консцесија, и нафте!

Што се тиче Сергеја, и филма Монтевидео, Бог те видео.
Ја сам га гледао, није лош. Сергејева улога је маргинална.
Овај његов поступак са мајицом, вероватно да се ради о подвали, и намештаљци, где он јесте упао у септичку, и уместо да се извине, он тоне још дубље, причајући како није имао ту мајицу пре премијере. Правда се и да није знао ко је тај на слици?! Па могли су да му подвале и Анту Готовину, Јуру Францетића, и сл. Ја да сам био на његовом месту, а да нисам знао ко је на мајици, да немам друге мајице, једноставно би је окренуо наопачке, и била би само црна. Можда би новинари и папараци правили спрдњу око наопаке мајице 2 дана, али ово му је белег који ће га пратити цео живот. Сам Сергеј је познат по свом дрском понашању, где нико ништа не сме да му каже, јер све доживљава превише лично.
Због наивног испада једног од (споредног) глумца у филму, не видим неку потребу бојкота целог филма. Остали глумци не верујем да подржавају овакве Сергејеве поступке... Али очигледно је да Сергеј губи памет када га спопадну девојке, и онда оде све у врага.

(03-06-2011, 04:24 PM)Виноградар link Wrote: Јесте да, учите децу како смо ми криви за нато бомбардовање!  >Sad >Sad >Sad

http://vostok.rs/index.php?option=btg_no...ovost=3516

Ја не верујем у ово што читам?!!? >Sad Али сам предосећао ово.
Својевремено, пре пар месеци, овде на кафеу је била дискусија на теми Отаџбински рат, око тога да се пише превише, и брат Кална ме питао, зашто сам онолико све исписао, и покачио материјала.
Е па видите, рекао сам онда, а кажем и сада. Све више нас притискају европско-демонкоркатско-педерске снаге да учимо децу погрешно, и направиће уџбенике историје тако да смо ми геноцидан народ, да смо ми извршили агресију на екс ју републике, и сл.?! :o Шта више, често ћете чути успоредбе нас Срба са хитлеровом Немачком?!?! :o
Буди Бог с нама.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 03-07-2011, 05:31 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)