Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
(03-03-2011, 09:35 PM)Пијанац link Wrote: Сви требају да знају да овај ''устанак'' нема веза са социалном и економском ситуацијом у Либији. Гладан Либијац НЕ ПОСТОЈИ! Они најсиромашнији од државе добију посао, стан и средства да имају 5 до 7 деце и да возе кола. Страни фактори су ти који су узбуркали читав тај арапски свет! Да ли вам ово познато звучи? С том разликом што је Либија специфична јер постоје две заинтересоване стране, наизглед увек супротстављене. Са једне стране су ту Амери и запад који се интересују за богате нафтне резерве. Са друге стране стоји Ал Каида и радикални исламисти који су заинтересовани за власт. Гадафи је иначе све мало екстремније исламисте држао на сигурном, тамо где сунце не сија.  Wink

Како видим будућност Либије ако га стварно смене? Па нема бољег начина да то опишем него да цитирам њега самог што им је веће поручио: ''ЈЕШЋЕТЕ ПЕСАК КЕРОВИ!''

Гадафи је по мени цар, вредан сваког поштовања! Стварно.
Нешто му ту кењају шатро скупио за себе неко богатсво, а што кажеш немају гладних и незпослених. Па ми то нисмо имали ни у Брозово доба за које сви сматрају "златно доба средње класе".
Либија је држава где људи могу нормално да живе, оно што је већини народа и држава сан. Сада се НАТО само припрема за интервенцију, али ме не би чудило да га нападну?!

Још нешто... Лилић је отишао доле и направио за ТВ Пинк неки видео снимак, који је само једно јутро прекјуче емитовано. Сви живи полудели за тим снимком, а онда одједном тајац. Ови ружичасти педе*и се усрали да им не затворе ТВ, јер су кренули да раскринкавају лажи и подвале о "људским правима".

Амери су произвели талибане у Авганистану, да би после дошли са својим трупама тамо. Исто тако Садам је био њихов човек, па су упали у Ирак. Мало су побунили арапски свет, па сада је маска пала, и хоће шапу на Либију  >Sad

Боме ја мислим, да ће толика беда настати када НАТО упадне у Либију, да ће родитељи јести своју децу, ако их претходно не продају у бело робље. Биће им горе него у Авганистану.

И већ се пар дана врти слоган по нету, а и ја ћу га овде написати:
ИЗ ЛИБИЈЕ ВИЛА КЛИЧЕ, ГАЗИ ГОВНА ПУКОВНИЧЕ!!!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 03-03-2011, 10:02 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)