03-03-2011, 09:53 PM
Каква смо ми љига од државе постали! Не могу рећи 'ови што нам воде државу', јер управо то 'они воде државу данас' и они је праве таквом каква је данас. Дао Бог па ће Србија васкрснути и вратити се на пут части, пратећи славну прошлост својих предака. Генерације су своје животе дале, своју крв проливале да би градили то име и ту државу! Да би је ови мекушци разграђивали зарад 'интеграција и буљашких акција' !?!
Само још ово да кажем. Највећа казна за њих и њихове потомке ће бити то како ће их историја запамтити! Као љигавце, губе коју су своју земљу довели на, слободно могу да кажем, најниже гране у својиј историји! Ми смо држава без државе, го курац који се сагиње и пези и где га терају и где не! Ми ћемо своје животе проживети, како тако, ал тих бедника ће се и потомци, иначе трули западни капиталисти, сећати са срамотом!
Само још ово да кажем. Највећа казна за њих и њихове потомке ће бити то како ће их историја запамтити! Као љигавце, губе коју су своју земљу довели на, слободно могу да кажем, најниже гране у својиј историји! Ми смо држава без државе, го курац који се сагиње и пези и где га терају и где не! Ми ћемо своје животе проживети, како тако, ал тих бедника ће се и потомци, иначе трули западни капиталисти, сећати са срамотом!