Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
"Како ствари стоје" (што би реко колега СЕВЕР), ми можемо лагано да закључујемо ову тему, мислим да је овај прелазни рок за наш клуб завршен (дај Боже да нас позитивно изненаде), али након јучерашње утакмице, још се нешто да закључити... А то је да се нисмо нешто специјално појачали, све је то већ виђено и већ пробано... Има напретка у поставци игре, али и даље појединци (они исти) беспотребно компликују и загорчавају и свој а и наше животе! Надам се да ће за ових 20-ак дана доћи и до видљивијег помака, ово су мрвице за сада... А од правих појачања, такође мрвице... Мада, руку на срце, свиђа ми се борбеност и срчаност Борхе, а од Евандра за кога сам после пар одлгеданих тренинга мислио да је врхунски играч, за сада ништа... Клинци су нам можда и највећа појачања, и да је било памети па и раније да их форсирамо... Мијаиловић, Стојковић, Ћосић... Само напред децо!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!! - by Red Star Forever - 02-09-2011, 01:07 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)