02-04-2011, 03:20 AM
Од сада ће изгледа ствари ићи овако....
Роби ће да наплаћује нашим играчима по 50 евра за сваки приговор судији.
Извор: Спортски Журнал
Роби ће да наплаћује нашим играчима по 50 евра за сваки приговор судији.
Извор: Спортски Журнал
Quote:Гласне жице Роберта Просинечког су у одличном стању. Није промукао после серије савета и критика ученицима током утакмице са младим тимом Шахтјора.
Похвале на терену набројале су се на прсте једне руке, али их је било више после првог контролног меча у Турској.
– Имамо довољно времена да се поправимо, већ је направљен помак. Прво полувреме против Шахтјора било је феноменално за ову фазу припрема, док смо у другом много грешили на тактичком плану – истакао је Роберт Просинечки, шеф стручног штаба Црвене звезде.
Смирено је сумирао утиске легендарни фудбалер, али је током меча у појединим тренуцима хтео да „искочи” из коже. Посебно је био љут кад је жути картон добио Каду, па се љутито окренуо ка играчима на клупи и узвикнуо:
– Од овог тренутка, сваки картон због приговора кошта 50 евра. Могу да разумем оштар старт, али не и причу са судијама.
Кад је Ли Ади први пут киксом створио зицер противнику Роби је процедио да је за њега од тог тренутка резултат 1:1. А кад је репрезентативац Гане и други пут поклонио лопту ривалу нервозно је окренуо леђа терену.
– Не забрињава ме кад се погреши, али сам љут кад се не испоштује договор из свлачионице. Бајковић не изађе са гол–линије, Нинков закасни на другој стативи и мрежа нам се затресе. То су тактички детаљи. Разумем зашто зицере пропусте Калуђеровић и Евандро, ноге су још тешке. Брине ме, међутим, кад Ади два пута да лопту њима.
Љубимац Делија није личио на себе против Украјинаца. Опуштен прилаз мечу, деконцентрација или улазак у кризу? Одговориће време.
– Нисам од оних који „секу” после једне утакмице. Свако има право на лош дан. Ади, ипак, мора да зна да су то ствари које не сме да ради. Нема проблема да га је прошао играч, догађа се то и најбољем штопер на свету Пикеу. Поправиће се, квалитетан је играч.