Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
Да Аџић није баш најсрећније решење за спортског директора, то сви знамо... Али ако смо дали подршку Лукићу (до лета) укључујући и Аџића, ајд мало да оладимо са прозивањем истог... Уосталом, сва та нагађања по новинама су само нагађања, нигде се не спомињу Аџић и Лукић који лицитирају са именима играча које би довели, зар не? Све је пука новинарска машта, уз наводе "поузданог извора из клуба"... И још једна ствар, у коју ни сам себе нисам до краја уверио, да ли тај Аџић уопште има и колико је то пара на располагању? Спомињао се неки милион по новинама, али нико конкретно то није потврдио... Такође, разумем и то да су хтели по сваку цену да доведу Салату, али да кад је тај трансфер пропао, не желе да доведу било кога... Ионако има прекобројних у првом тиму, нико неће да нам купи нјабоље играче, схватите да је јако тешка ситуацију и на том плану... Не волим да спомињем комшилук и често и сам кажем да ме не занимају, али видите ли да рецимо гробље није могло никоме да прода клеа, сем Кинезима... Нико бре неће прецењене а неквалитетне играче из наше лиге!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!! - by Red Star Forever - 01-27-2011, 01:08 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)