Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Ово сам само поставио да се види докле иде изапраност мозга данашњих грађана Србије. Колико смо заправо ми ниско пали...
Пази, немам ја ништа против једне ТВ серије... неће то да угрози националну безебедност Срба. Међутим, та серија је само наставак свега онога што нам потурају, да не кажем навлаче. Шта више, погледајте колико имате ових трбушних плесачица, пошто је то сада мода... Другарица моја је ишла на то чудо пре неких 7 година... тада је све то почињало у БГ да се ковитла. Па сада имате тих локала где трбушне плесачице наступају, скоро у сваком кварту. Видите... они нама тако на мала врата намећу своју културу.
Боли ме то, јер сам што кажу патриота, и волим своје обичаје, културу... не стидим се ракије, шунке, сира, прасета, пекмеза, домаћег колцета.
Пре 3 месеца је било на БГ Сајму - сајам етно хране. Медијски врло лоше испраћено, а фантазија је шта људи раде... Изгледа да некоме није у интересу да то заживи, да производња нормалне хране опстане... треба сви да једемо генетски-модификовану, и неке сплачине?!
Сада се ТВ канали утркују у ријалтити шоу програмима  :o
Људи губе везу са реалности, са својим животом... хоће да се баве туђим животом, и туђим проблемима.

Изгледа да је Осмалијско царство нама пред вратима... само се ми још нисмо освестили... Освестиће нас лелек са неке џамије у близини када почну да ничу. Али тада ће бити касно...
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 01-14-2011, 04:01 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)