12-28-2010, 11:49 PM
(This post was last modified: 12-28-2010, 11:50 PM by Red Star Forever.)
Вероватно имаш праве информације о Вилоти и ја се слажем да га не треба пожуривати, уосталом код већине тумора, посебно код оних који су се бавили спортом (претерани тренинзи такође могу да буду узрок) се и не препоручује повратак спорту... Али малопре је био подужи прилог о њему на сос канализацији и он и Бата Радуловић су отворено причали о свему... Он већ месец дана вежба у теретани, јача мишић рамена, јер му је од три мишића направљен један... Фактички учи нове покрете... И он и Бата су оптимисти, чак Бата прогнозира да Вилота може за месец дана да буде онај стари јер је пун похвала за његов рад, труд и ангажовање... Оно што сви заједно чекају је потврда из Италије, тј. Вилота иде 03.01. у Болоњу на финалне прегледа а ако сам добро разумео, након тога се придружује екипи на припремама, а крајем јануара долази доктор који га је оперисао и ако све буде како треба потписује му документ којим му омогућава да настави тамо где је стао, тј. даје гаранцију да је заувек излечен!
п.с. Наравно, све ово не значи да ми не треба да доведемо бар још једног озбиљног штопера, какве смо "среће" били јесенас са повредама никад се не зна шта нас чека на пролеће...
п.с. Наравно, све ово не значи да ми не треба да доведемо бар још једног озбиљног штопера, какве смо "среће" били јесенас са повредама никад се не зна шта нас чека на пролеће...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "