Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
(12-28-2010, 10:35 AM)Мобилисан link Wrote:Интересантно је што је управа толико загризла за Корнела Салату. Док чекамо званичну вест о дешавању око тог трансфера изнео бих једно своје скромно мишљење.

Волео бих да не можемо да платимо његово обештећење и да не дође, а ево и зашто. Штопери нам нису преко потребни, ту су Микић, Тошић, Ади а и Вилота се враћа. Више нам је потребнији Волков као леви бек и човек који би могао да држи леву страну сам, јер је јак и има снаге више него Тошић, Игњатијевић и Рељић заједно. Тако да би било паметније да се више ангажују око њега него око Салате. А и већ одавно смо констатовали да нам је лева страна рак рана.

Тошић је лијеви бек, понекад одигра штопера и то коректно али је ипак бек.Кад би редован штоперски пар били он и Ади ми би били дефицитарни са висином с ким год да играмо.
Волков је крило или лијеви спољни.Вјероватно у некој формацији може да одигра и одбрану али мислим да на њега, и ако дође, не треба рачунати као бека.Сигуран сам и да га не планирају да буде бек.

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!! - by neso.l - 12-28-2010, 02:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)