11-26-2003, 08:47 AM
Budo, voleo bih da verujem u sve ono sto i ti, zapravo i verovao sam (bolje reci pokrivao oci pred svime sto se desavalo) DO SADA. U postojecem sistemu je tesko i zamisliti ko sve i za koga radi, jedino se zna ko ce uvek da naje*e, a to su ljudi koji iskreno vole Zvezdu. Kao sto rekoh, nekim navijacima je Zvezda profesija, bas kao i upravi, a drugima hobi. Potpuno mi je neverovatno da nas ovako karaju za jedan smrdljivi Rozenborg, a sta bi bilo da je u pitanju Inter, Dortmund, Liverpul... Sta su uradili sa parama od Boskovica, malo li im je? Slazem se da je uprava glavni i prvi problem, ali zbog cega ona opstaje? Tu bih naglasio sistem povratne sprege: mi vama (znate vec kome) sve karte za sever, sva gostovanja, hotele, i tako dalje, a vi nama podrsku (ma kakva ona bila). Njima je, barem sam do sada tako mislio, dovoljan jedan ovakav inflatorni udarac godisnje, ali prolece u Evropi ce me izgleda demantovati. Zar je prisustvo na severu postalo toliko pomodno da cela tribina mora da ode na takav nacin? Naravno da nije, samo je u pitanju kes, kolica i laganica...
Price koje pojedinci lansiraju na delije.net su konacno i definitivno pale u vodu. Dosta je bilo prodavanja muda za bubrege, pogotovo zato sto muda imaju kraci zivotni vek od bubrega...
Price koje pojedinci lansiraju na delije.net su konacno i definitivno pale u vodu. Dosta je bilo prodavanja muda za bubrege, pogotovo zato sto muda imaju kraci zivotni vek od bubrega...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]