Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
Слажем се да су Ади и Калуђеровић највећа појачања у летњем прелазном року, али не може се рећи да Короман није добро појачање, тачно је да није играо како зна, али сам убеђен да ће после добрих припрема бити ако не најбољи, онда у 3 најбоља наша играча. Такође Тошић може много боље, само је неопходно да много поради на физичкој спреми, што му је био главни недостатак у овој полусезони, и због чега није могао како треба да одговори захтевима на позиције левог бека. Међутим као штопер је био одличан, међутим проблем је висина, обзиром да је и Ади релативно низак, а никако није добро да оба штопера имају проблем висине. Зато се надам да ће од пролећа бити спреман да одговори захтевима на левој страни, а да ће парњак Адију бити или овај бразилац из Шерифа што се спомиње или, ако Бог да, Вилотић. Што се Нинкова тиче, волео бих да остане бар до лета, јер алтернативу немамо...

Друга ствар, није ми јасно што се толико потеже то питање задњег везног, по мени је Исах одличан фудбалер, само није могао да пружи максимум окружен антифудбалерима. Остале задње везне отерати у курац, не зна се који је гори.. Видећемо дал ће од Декија бити нешто на пролеће, ако овако настави вратити га у Ленс што пре. Уколико се не трге то значи да нам треба још један играч у вези, који би играо уз Ису, Гоебела и Коромана.

И у шпицу овај Борха и Калуђер па шта буде.......

Иначе највише ће зависити од новог тренера, уколико он не зна знање, јебеш онда све...
ДЕЛИЈЕ МОБИЛИЗАЦИЈА! СВИ НА СТАДИОН!

Messages In This Thread
Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!! - by Ђенерал - 12-13-2010, 10:57 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)