12-11-2010, 04:03 PM
Само чисто да ова информација не прође не запажено. Баш је за СВАШТАру...
Централа
Quote:Џомби укинута казна
Комисија за жалбе Фудбалског савеза Србије усвојила је примедбу финансијера Хајдука, Николе Џомбе, на раније изречену казну и поступак против њега вратила првостепеном органу.
Дисциплински судија Заједнице Суперлигаша казнио је средином новембра Џомбу са десет месеци забране обављања функција у фудбалу. Међутим, та казна је сада поништена.
- Нисам ни очекивао другачији епилог. Све је на мојој страни, нисам крив ни по једном основу. Казна је бесмислена, о чему сведочи материјал на осам страница који је мој адвокат предао надлежном органу, изјавио је Џомба.
Он је кажњен пошто је седео на клупи у другом полувремену утакмице са Црвеном звездом и предводио свој клуб иако нема тренерску лиценцу, док је казна повећана због вређања новинара.
- Не може Миодраг Јанковић паушално да изриче казне, како му је ћеф, за таква питања потребни су правници. А они знају да сам у праву, завирили су у параграфе и све је било јасно. Ангажовао сам адвокате и сигуран сам да ћу из овога изаћи као победник, рекао је Џомба за "Спортски журнал".
Централа