12-07-2010, 06:19 PM
(12-07-2010, 02:49 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Modrichha link=topic=3835.msg86921#msg86921 date=1291730039]Надам се да се нико неће увриједити због овог, али то је моје мишљење.
Свако од нас када не обавља свој посао како треба, нема разлог да се жали. Ја када сам сигуран да сам свој посао одрадио поштено, а закинут сам, борим се да то исправим.
Брате... Што би се неко увредио? Све се то већ зна и причали смо о томе... Постоје одређене ствари којима побројани покушавају да нас саплићу, али да смо ми на терену бар 30% бољи могли би да нам попуше само тако!
[/quote]
Знам да је проблем што људи понављају постове, али када те боли ти тада највише кукаш.
Звезда ми је све, наравно да није свеједно када изгуби, али никада ми ни на трен није пало на памет да се после катастрофе одрекнем Звезде. Научен сам од малих ногу да је то светиња. Али искрено много боли, када читам и чујем да се у јавности Звездино руководство буни како је оштећена Звезда у тој и тој утакмици. То је срамота, и да је тако и у тој мјери као што се говори треба бити достојанствен, признати да је екипа у к.рцу. А не тражити алиби тамо гдје се он по мени не смије тражити.
Шта тај буђави Толе може зезнути Звезду, кад сами играчи себи не могу помоћи. Треба дати срце. Зато клинце из Звезде треба дати да играју. Јер неко ко је и лош играч, а зна шта Звезда значи даће и посљењи атом снаге само да се бори.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ