12-07-2010, 03:32 PM
(12-07-2010, 02:49 PM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=Modrichha link=topic=3835.msg86921#msg86921 date=1291730039]Надам се да се нико неће увриједити због овог, али то је моје мишљење.
Свако од нас када не обавља свој посао како треба, нема разлог да се жали. Ја када сам сигуран да сам свој посао одрадио поштено, а закинут сам, борим се да то исправим.
Брате... Што би се неко увредио? Све се то већ зна и причали смо о томе... Постоје одређене ствари којима побројани покушавају да нас саплићу, али да смо ми на терену бар 30% бољи могли би да нам попуше само тако!
[/quote]
Само да се надовежем на ово што је рекао RSF. Није идеја да се неко вређа, љути или шта ти ја знам. Поента је да се остављају квалитетни коментари обично поспешени провереним аргументима из којих произилазе различита размишљања.
Проблеми настају када се правила која су постављена не поштују или када се не читају довољно предходни коментари па појединци крену да се понављају. Такве ствари обично не утичу на здраву и квалитетну расправу а то све после утиче и на деградацију целе теме.....