Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(12-05-2010, 12:07 AM)bl_regency link Wrote:Титула је изгубљена,али не данас.

Шта рећи на ово а да има било каквог смисла!? Кажу да је јутро паметније од вечери па ћу пробати да дам неку своју анализу. Прво што ми се мота по глави је мисао ''јебеш ти ту лигу где разлика од 5 бодова тера оног који заостаје да се преда''. Друго, прошла сезона нам је показала да разлика од 5 бодова на 13 кола до краја, односно 4 бода на 5 кола до краја ништа не гарантују. Међутим, сад кад ми гледамо противнику у леђа ситуација јесте мало другачија. Комшије су успеле да на сезонама нашег неуспеха, као и због тога што их је укењало да уђу у ЛШ себи створе имиџ јаког клуба. Тако је то и медијски, а Бога ми и у односу са осталим клубовима у лиги. Они имају предност што ови мањи клубови осећају то страхопоштовање, а самим тим и не помишљају да их закину за неки бод. Даље, тим имиџом успешног клуба су их на неки начин натерали да буду спремни да ако треба и муљају са њима. По мени то све нема везе ни са ФСС-ом, ни са политичарима, ни са Заједницом прволигаша, ни са судијским одбором, већ искључиво са успехом који их прати. И зато ми је криво што Звезда никако да се посвети себи, већ стално кривца тражи негде другде, а неретко пуца и на погрешну адресу.

Како на пролеће? Више од свега бих волео да се окренемо себи, да престанемо да гледамо њих и да гинемо на свакој утакмици па до краја шта нам Бог да. Јако је битно да се питање тренера реши одмах. Или да се смењује или да се да подршка Кристићу и да се до краја сезоне стави тачка на било какве приче о смени тренера. Од пресудне важности ће бити и наредни прелазни рок за који је такође битно да се одради на време тако да сви играчи учествују у припремама. Лично ми се Бразил као избор за довођење појачања не свиђа нешто претерано, јер их је доста играло у овој нашој лиги, а мало ко је вредео. Али ко ће га знати, можда нешто од ових и буде. Значи, у се и у своје кљусе, правилно радити, па шта буде!

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Pijanac - 12-05-2010, 02:35 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)