Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
Јован Станковић је мистериозно нестао из Звезде у току сезоне 95/96 док је још тренер био Љупко Петровић. Зашто, е то већ не знам. Знам да је шампионску 94/95 одиграо одлично и конкретно су ми остале урезане две утакмице које сам гледао уживо, а да сам га запамтио по добром

1) 97. дерби на ЈНА 1:1, гол за нас дао Дарко Ковачевић
2) иста полусезона, против Радничког на Маракани, мислим да смо 4:0 добили, душу им је вадио по левој страни, чак је и петом преко главе противничком играчу лопту пребацио.

Наравно, ово не значи само да је те две одиграо добро, него просто мени је он ту остао у памћењу без да се подсећам путем видео снимка или новина.

Дрвосеча, не знам чему ови твоји коментари о Робију. Додуше, можда јеси на неки начин у праву кад кажеш да је подељена личност. Из мешовитог је брака, одрастао је у ЗГ,  родитељи су му остали тамо да живе, а опет по ЊЕГОВИМ речима највеће успехе и најлепши део каријере остварио је у највећем српском клубу. И што каже Пијанац, то је говорио и у њиховим медијима. Конкретно сећам се 98. године, то му је била прва сезона по повратку у Динамо, када је рекао да му је период проведен у Звезди најбољи у каријери за неке њихове новине, а то је овде објављено на БК телевизији у оној емисији која се бавила догађањима по екс ЈУ, да ме убијеш не могу сад да се сетим како се зове. А на крају крајева чак и да каже то само за српске медије, ово је 21. век и све се то сазна истог трена сазна тамо, а друго, ја не сумњам да он заиста тако мисли, јер што рече СЕВЕР, једном Звездаш, увек Звездаш.

Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Messages In This Thread
Jel ide zigic? - by D_ZA_90 - 07-18-2006, 10:38 AM
lalaa - by D_ZA_90 - 07-30-2006, 03:14 PM
Судбине Звездиних екс-играча? - by Paya Pikey - 01-09-2008, 07:24 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-28-2010, 10:00 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by ЈеленаРС - 08-31-2010, 08:29 AM
Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - by 100%anti crnobeli - 12-01-2010, 03:19 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)