11-21-2010, 10:56 PM
(11-21-2010, 10:04 PM)ЦЗБГ link Wrote:игњатијевић нас из утакмице у утакмицу уверава да је наш најгори играч у историји
Брате... Ајде да се већ једном сложимо који нам је најгори играч у историји ;D Неки су до скоро апострофирали Гуму и давали му ту почасну титулу, али он је својим трудом и ангажовањем далеко престигао многе из овог тима... Горе поменути из твог уписа ме је данас једним центаршутем толико насмејао да сам се загрцнуо... Короман му даде лопту на тацну, избацио га самог на линију шеснаестерца са стране, а овај небу под облаке! Међутим... Проблем је што су многи као он, па бих на твоју констатацију додао да је ово најгори тим у историји! Него да не претерамо са тим титулама "најгори"... Можда за коју годину укапирамо да су ови били сјајни! (не дао нам Бог тако нешто)!!!
Поновићу нешто што је већ поменуто, у више наврата... Да ли сте свесни да ми и поред ове и овакве игре побеђујемо противнике? Јеботе, шта ће бити кад почнемо да играмо како треба...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "