11-19-2010, 12:57 PM
(11-19-2010, 12:44 PM)KizaLion link Wrote:Није доста истине већ цела истина. У питању је Аџићева сујета. Да су могли да му врате дуг, сада би гледали нешто бољу игру и акцију а не ове везаре. Короману су платили 300.000 евра ако не грешим. Да замени Лазетића, а овај још гори. Катастрофална грешка, Лазетић је јефтинији и бољи, а ми трпимо због овог говнара.
Знам добро да Лукић може једино да оде у пакету са Аџићем, пошто гарантује за Аџићеве поступке. То значи да, тешко да ће Лазетић да се врати у Звезду док је Аџић ту. А Аџић и Лукић надам се да неће још дуго..
Поптуно си у праву. И ја сам мислила да ће Короман бити бољи, ипак је он требало да буде опаснији по го. Али Короман није ни бледа сенка од оног Коромана од пре пар сезона.
Аџић од кад је дошао прави грешку за грешком. И заиста је време да оде. Заједно са Кристићем и пола тима. Ето Врањеш није добио никад шансу, а ми гледамо Ђорђевића.
И сад кад Нинков не игра у недељу шта мислите ко ће са Адијем у одбрани? МИкића ће вероватно на бека а Психо ће на своје место.. Благи ужас.
По мени Лукић нек отера Аџића и Кристића доведе крштеног тренера а овај појачања а не балване и може да остане.
Заиста не могу да верујем да их није срамота да имају овакву подршку коју им пружамо а да нас тако зезају и вређају нашу интелигенцију са разним саопштењима.