Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(11-19-2010, 09:32 AM)KizaLion link Wrote:Данашња вест из Спорта:

Fudbaler Vojvodine Nikola Lazetić i dalje je mislima na Marakani.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje ne miri se sa činjenicom da je morao da napusti redove »crveno-belih«.

»Sa moje Marakane me je oterao Ivan Adžić. On me je uvredio i potcenio u pregovorima. Zato me i dalje boli srce i krivo mi je što nisam ostao, ali mora da se zna ko je Lazetić«, ističe iskusni vezista za »Sport«.

Lazetić kaže da ga je Adžić šokirao tvrdnjom da nije zadovoljan njegovim kapitenskim igrama i ponašanjem.

»Sve se to dešavalo dva dana pre početka priprema Crvene zvezde za ovo prvenstvo. Kao da su namerno otezali da mene kao kapitena poslednjeg pozovu na razgovor. Adžić je pričao svoju priču, a nijednog trenutka nije pominjao dugo od 150.000 evra. Pokušao sam da kontaktiram i neke druge zvezdine čelnike, ali sam brzo odustao, ne želeći sebe da ponižavam«, kaže Lazetić.

On smatra da je Vladan Lukić uradio niz sjajnih poteza za Zvezdu, da je doveo jake sponzore, vratio navijače, ali da nije smeo da smeni Pižona Petrovića i da dozvoli da Adžić teran one koji vole Zvezdu više nego on.

»Ni Adžić ni bilo ko drugi me ne može posvađati sa mojom Crvenom zvezdom. U njoj sam proveo tolike godine, koje su daleko jače od brojnih inostranih angažmana. Sportski direktor nije ni »z« od Zvezde«, poručuje bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić.
има доста истине у томе... видецемо како ће све да буде...
СЕВЕРНИ ОДРЕД-ДЕЛИЈЕ СА КОСОВА-ЛИПЉАН
[Image: gzm-1.gif]

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by delije-lipljan - 11-19-2010, 10:04 AM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)