11-16-2010, 12:19 PM
(11-16-2010, 11:43 AM)николаБГ link Wrote: Ево нпр мени се термин свиђа, ја суботом радим, недеља ми је увек слободна и више ми одговара недељом. И шта ћемо сад? јел сад свако треба да се јави и да објасни да ли је боље субота или недеља?Наравно да не треба сад свако да се јавља и да објашњава шта жели, и да ли је боља субота или недеља. Само кажем да је у овом случају боље да се игра у суботу због великог хришћанског празника који се прославља у недељу. Немој погрешно да ме разумеш али ја Васкрс и Аранђеловдан не раздвајам и оба празника за мене представљају велику светињу а сигуран сам да их и ти не раздвајаш и да и теби значе колико и мени. И ја такође радим у суботу као и ти, и укнапиран сам са временом и више ми одговара недеља, али не причам само у своје име него и у име осталих који рецимо славе Светог Архангела или иду на славу. Онај који иде на славу ''можда'' и може да стигне на обе стране, али онај који слави славу чисту сумњам да може да усклади и једно и друго, а таквих није занемарљив број. Дај Боже да грешим али може се одразити на посету, а узми у обзир и велики број навијача из унутрашњости. Није ми уопште била намера да мрачим, смарам или да некога одговарам од доласка на утакмицу, само сам изнео своје мишљење у вези термина одигравања, јер не бира се термин између среде и недеље већ између суботе и недеље. И алтернатива постоји, уствари постојала је али је дефинитивно одређено да се игра у недељу. А што се тиче анимирања људи и свега осталог што прати навијачки живот, веруј ми да ништа мање нисам урадио за трибину од тебе или било кога од нас свих којима је Црвена Звезда и наша трибина у срцу.
Ко хоће да дође доћи ће, ко неће неће? Аранђеловдан није Васкрс па да се на исти начин прилази том дану. Онај ко треба на славу а хоће да иде на утакмицу, најопуштеније може да стигне на обе стране! Уместо да мрачите, боље позовите некога са собом и решен проблем!
Дакле, ви уместо што сте куцкали небулозне негативне коментаре које ће само могуће још некога сморити да не дође, боље да сте послали 10 смс-ова друговима, сигуран сам да би некога анимирали да дође!!!
Кокеза лопове !!!