11-14-2010, 08:07 PM
По мени је најјача грмљавина била уз песму ''И литар сперме...'' нешто мало после гола. Додао бих још и да се Кристић Делијама одужио тиме што је међу нас бацио своју кравату. Такође поновљене су и овације Адију после утакмице. Занимљиво је било и прво појединачно прозивање нашег голмана, што је касније прерасло у скандирање ''Стамени, Стамени...'', на шта се овај поклонио трибини. Можда зајебанције овог типа и нису тако лоше, а све у сврху стварања још веће повезаности између њих доле и нас на трибини.
Јаче је од мене, морам рећи и ово!
У тренуцима док смо чекали у досадном реду поједини момци су смислили песмицу за жандарме не би ли мало развеселили нервозну масу. Текст иде овако:
''Ваша деца биће гејОви, гејОви, гејОвииии...
А наша?
Наша деца биће у Ђенови, Ђенови, Ђеновиии'' ;D
Стварно ова напета атмосфера која се прави на многим утакмицама из Делија уме да извуче увек оно најбоље, духовите досетке, коментаре, песмице...
(11-14-2010, 07:00 PM)Red Star Forever link Wrote: На улазу гужва, пуштају по 10 људи, детаљан претрес, жандари коректни, ако се тако може рећи за њих...
Јаче је од мене, морам рећи и ово!

''Ваша деца биће гејОви, гејОви, гејОвииии...
А наша?
Наша деца биће у Ђенови, Ђенови, Ђеновиии'' ;D
Стварно ова напета атмосфера која се прави на многим утакмицама из Делија уме да извуче увек оно најбоље, духовите досетке, коментаре, песмице...