Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Види РСФ... мени стварно није циљ да ја овде држим нека досадна предавања овде на кафеу, попут неких професора, које сам имао пре годину дана да слушам на неком предавању, које је буквално скренуло са главне теме, зашто смо ми тамо дошли.

Знам да понекад моји лично текстови, или пренесени текстови умеју да буду подугачки, или пак видео снимци које качим а тичу се претходних ратова, буду такође подужи. Међутим... то је само доказ да смо ми у нашем претходном школовању МНОГО ТОГА ПРОПУСТИЛИ!
Масу ових ствари о Другом светском рату ми смо у школи остали осакаћени. Отаџбински рат је нешто што наша деца треба да уче, али ако буду учили из књига које ова садашња власт буде сервирала, онда има да се стиде својих дедова, а наших очева, што су пушком у руци бранили своје... своју земљу, своје село, градић, шуму, цркву. Има да се стиде мене, и тебе што ћемо на трибини псовати ЕУ; НАТО и њима сличне!

Видите... ово сада што овај плаћеник за плату овде лупа и прозива навијаче као главни државни проблем (!?), и за то прима плату је само један војник њихове машинерије, којом газе све испред себе. Новинари су постали опасни бодежи који креирају мишљење јавности. Нас приказују као неке вандале, убице, кољаче, неписмене клошаре... Слажем се да међу навијачима има неколицина лоших ликова, које бих и ја први одстранио, а о томе сам и писао у оној теми "Куд плови овај брод". Међутим, ми смо сви убачени у 1 кош?!?! Алооо, ја никада нисам носио нож за појасом, још мање помислио да некога бодем?! За разлику од већине ликова који су по тим њиховим криминалним организацијама, стракама, имам всс стечену на државном универзитету, без икаквих плаћања и корупције, као и приличан број људи међу навијачима. Ово не кажем да би се истицао или хвалио. Диплома ти не значи пуно, ако си ђубре од човека и радиш лоше ствари. Пример вам је онај снимак пољопривредника са тјуба "Одговори ми" са Сваштаре.
Ево типа ови новинари, имају факултете, а продане су душе!
Кажем главни проблем је код њих што они својим писањем обликују мишљење јавности, па од тога и долази управо полицијска репресија над нама, и обичним уплашеним народом.

Још само ово... полако људи почињу да схватају управо то, да се народ буди, и да Север, односно навијачи постају један нови покретач против ове сада евро-геј-демократске тираније... А то су управо показали догађаји минулог месеца. И на Породичној шетњи 9.10.2010. и сада на утакмицама поново одзвања "Спаси Србију и уби се...". Навијаче оптужују за насиље, а државне структуре су саме по себи носиоци насиља...

Доказ да ми овде не пишемо глупости јесте и посећеност ове теме!
Размислите о томе.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 11-08-2010, 03:03 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)