11-01-2010, 01:28 PM
Ја би да се ипак надовежем на Николу... Најлакше је рећи МАРШ! И ја сам за то да сви до једног измарширају, чак и Лукић који можда има још неки мали кредит код мене (што рече неко овде због навијачког става)... Али, имамо ли ми неко друго решење... Некога ко неће као и претходници бити пијун режима, Мишковића, Цептера и остале банде... Некога ко не жели још више да сроза клуб, читај да га прода у бесцење и да зида станове на простору Маракане... Некога ко стварно воли Звезду и ко би ушао у ову причу из љубави 99% а само 1% из интереса?! Некога ко је довољно стручан да гиганта извади из блата и врати га на место које му припада... Некога ко ће да окупи исте такве као што је он око себе... Некога коме неће "менађери" састављати тим, плаћати играче и на основу свега тога зеленашким каматама уцењивати клуб... А да не причам о обештећењима која завршавају у џеповима тих истих "менађера"... Ааааа? Другари, имамо ли такве, познајете ли такве? Ја искрено, сем неколицине са трибине и форума, евентуално себе (скромност ми је врлина) не познајем такве... А ко ће мени дати да водим Звезду, а свега ми боље би то радио од ових који то чине, бар сам стручно оспособљен за вођење привредних субјеката, тј.предузећа...
И на крају, да ли се и вама назире решење на које нико од нас до јуче није хтео ни да посмисли???! А то је, браћо моја, нажалост реалност, илити продаја/куповина од стране неког Абрамовича и онда оде све у курац...
Е зато се и ја не одлучујем да тек тако измарширам ове шабане који нам воде клуб, иако је већ давно прошло 12 и 15... Пуко сам више, али не желим да причам деци и унуцима: "била једном једна Звезда"... Ајд да видимо, која још решења имамо, да ли имамо људе који имају квалитете које сам споменуо, тј. неће се бавити радњама које су нас довеле до ове најниже тачке икада!!!
И на крају, да ли се и вама назире решење на које нико од нас до јуче није хтео ни да посмисли???! А то је, браћо моја, нажалост реалност, илити продаја/куповина од стране неког Абрамовича и онда оде све у курац...
Е зато се и ја не одлучујем да тек тако измарширам ове шабане који нам воде клуб, иако је већ давно прошло 12 и 15... Пуко сам више, али не желим да причам деци и унуцима: "била једном једна Звезда"... Ајд да видимо, која још решења имамо, да ли имамо људе који имају квалитете које сам споменуо, тј. неће се бавити радњама које су нас довеле до ове најниже тачке икада!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "