10-31-2010, 08:56 PM
(10-31-2010, 08:22 PM)николаБГ link Wrote:Да неко не помисли да заузимам нечију страну, али само питање за све који су да се отера комплет управа? Кога довести, али стварно, кога?
Ма ако оде Лукић сутра ће да буде потоп, а? Па није нам толико испран мозак. Управа у којој седе полтрони и уцењени неспособњаковићи, тренер који се на нама учи и који нема никакав ауторитет, играчи које криминалци и квази менаџери држе у клубу... Било шта од тога је боље. За почетак, пошто видим да се мука мучи у анестезирању ове ситуације, ајде ви који имате утицај склоните Аџића јер је конкретно он најодговорнији за стање у спортском делу приче. Тренер је потпуни промашај а игру немамо. Он је за то одговоран. То неће уздрмати клуб...
Мада када помислим, који клуб, коса ми се диже на глави када видим слике из наше ложе и када помислим ко све седи у управи...
Треба да се цимам цео дан колима, да избегавам сате када не раде мостови, да ме дрнда мурија по оној вукојебини, да улазимо као последњи слепци и криминалци уз онолике паре на стадион и да онда један КаКаду онако се манекенише по терену...? И ником ништа? Све ок? Морамо да будемо јединствени јер ће месец да нам падне на главу ако оду ови што пишу саопштења о светској завери...? Ја толико глуп нисам и мислим да мобилизација више нема смисла осим за нас фанатике који ћемо и ово да трпимо. Све смо ово видели код КК. Чак су и глумци на представи исти...
Опсовао би за крај али не могу да изаберем кога..