Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
- Нека је срамота цео ФС Србије што дозвољава играње утакмице у практично не могућим условима.

- Нека је срамота овакве клубове попут ових чобана чија управа хара и ради шта им се дигне. Једна лопта на терену па нека играч трчи по њу када изађе у аут или корнер до миле воље. Карта фантастичних 1000 динара. Терен као она игралишта склепана на брзину поред радничких задруга. И онда ФС Србије на крају сваког првенства изда извештај како је број навијача који прати домаћи фудбал све већи. Е па господо, како сејеш тако и жањеш.

- Нека је срамота играче који су успели да од најлепше игре на свету направе ноћну мору за сваког гледаоца и у публици и крај малог екрана. Микић не може да се састави са лоптом и мене би било срамота да промашим као одбрамбени играч цео фудбал при испуцавању лопте из мог шеснаестерца. Каду је опасно почео да ми се пење на полни орган. И то су све главом и брадом играчи Фудбалског Клуба Црвена Звезда!

- И опет, нека је срамота играче за прегршт грешака, погрешних пасова, бескрвности, не кретања и не улажења у празан простор без лопте, бесомучног солирања....
Нека ме неко брзо пробуди из овог ружног сна....

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by CEBEP - 10-31-2010, 05:16 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)