Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Слика данашње Србије..
Видиш, ја не мислим да је све то случајно.
Није циљ јудео-масонима да само ратују против нас. Већ и да нас духовно осакате, и униште. Да нам сломе тај слободарски дух који нас краси вековима. Зато и раде све ове радње које раде задњих 20 година. Раде на томе да униште породицу. Хомосексуализам је само једна у низу тих ствари... навео си и дрогу, проституцију, нешто што ни по људским ни Божијим законима није нормално.
Јер да смо ми нормана држава, нормално друштво... па ми би тако били сметња. Не би лако онда могли да нас угурају у ЕУ и НАТО. Овако када смо сви пометени, погубљени, не зна се ни ко пије ни ко плаћа. Наши представници власти раде такве небулозе на сваком кораку, да је људима постало више свеједно.

Ево видим сада Тадића хоће да гурну у једну посету Хрватској. Где ће дотични да посети гробнице на Овчари код Вуковара, и Паулин двору.
На први поглед то је исто. Међутим, само на први!
На други поглед види се да то нису, и не могу бити исте ствари. Оно колико сам ја чуо од људи који су из тог краја, везано за Овчару, јесте да тих 200 страдалника већина су били припадници 204. вуковарске бригаде и ХОС, који су месецима раније убијали Србе и рушили српске куће. Они су се пресвукли у рањенике са свежим ранама, и хтели су тако да се извуку?! Један мали део можда 20ак од тих 200, је био неким критерујумима личне освете... Међутим, то све није радила ЈНА, већ припадници територијалне одбране Вуковара. И видите још нешто... За тај случај Овчара било је суђење починиоцима у специјалном суду у Београду, где су они осуђени на вишегодишње казне затвора!
С друге стране то је знак једнакости са злочином у Паулин Двору код Осијека, 11. и 12. децембра 1991?! Где су страдали цивили.
Што је вероватно и била нека освета за Овчару... али понављам, на Овчари 1991 су страдали већином лажни рањеници, односно злочинци који су хтели преко свежих рана да се извуку?!

Сада Тадић у име грађана Србије треба да иде тамо и да им се клања?!!??!  :o
И не само то... ја нисам чуо да је ико осуђен за злочине над Србима у Паулин двору 1991?
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Messages In This Thread
Одг: Слика данашње Србије.. - by дрвосеча - 10-29-2010, 08:21 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 01-18-2011, 04:50 PM
Одг: Слика данашње Србије.. - by ЈеленаРС - 06-12-2013, 12:42 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)