Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
(10-26-2010, 10:52 AM)Звезда у срцу заувек link Wrote:А шансу ће изгледа добити мали Урош Спајић.  Wink

Дечко кида! А мислим да би уз Адија доста тога научио. Дечко је јак као стена, скочан, можда није брз, али комбинација Адијеве брзине и Спајићеве висине и снаге је добитна комбинација! Леви бек, леви бек, ЛЕВИ БЕК подхитно нам треба, доста више са половњацима и лимитираним полупрофесионалним играчима!

(10-25-2010, 10:05 PM)Звездаш link Wrote:Није то менаџер, наместиш само формацију и цепај. Она формација је најбоља за овај фонд играча.
Један шпиц и три офанзивна везна. Могли смо да играмо и са 5 нападача, али са онаквим трчањем и "залагањем" ништа не би урадили.
Са колико шпицева су они кренули?
И Барса игра углавном са једним класичним нападачем, па не видим да им фали нешто.

Е па видиш, проблем је у томе што ми нисмо имали три, већ један и по до два полушпица. Каду, већ одавно смо констатовали да човека и промаја може да одува, Короман, па до 50. евентуално 60. минута има снаге, а после тога треба му дати маску за дисање! Вешовић, види се жеља, али неискуство и можда прва јака утакмица су учинили да не пружи више у Дербију!

Барса. Немој бркати бабе и жабе. То су играчи топ класе који једним потезом решавају утакмицу. А ми са једним, тек у фази развоја, шпицем и горе поменутим полушпицевима немамо шта да пружимо или да решетамо противнике.

(10-26-2010, 02:00 PM)mr nono link Wrote:мислим да се зове Чаковић.

Вилсон Цаковић.
Искључите ТВ, укључите мозак

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Мобилисан - 10-26-2010, 03:37 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: