Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2010/11
Моје мишљење је да смо почели са само једним нападачем да би могли да парирамо гробљу на средини терена ,који је играо у истој формацији као и ми,односно само са једним нападачем!Од дана кад је доведен тошић,само сам чекао дерби и да видим како ће да се покаже,шта ће да уради и наравно тотално разочарање! Кад је стигао Миловановић рекао сам да њега морамо да сачекамо до тамо негде октобра,кад он још гори од Тошића! Међутим мислим да ће Миловановић и даље бити у првом плану код Кристића,односно да он због оних из нанта мора да игра и да буде у првом плану! За Адија смо се сви већ сложили да је најбоље појачање још од Жигића и само се надам да би већ на пролеће у тим могли да се врате Вилотић и Михајловић и онда ће то бити друга прича и да би могао да остане барем 2,3 године!А шта ћемо до тад?Шта ћемо у среду? Прво Ђорђевић на хлађење на клупу или још боље на трибине,а Тошић да игра са Адијем у одбрани,а као бек да игра Игњатијевић!То је једна комбинација,а друга је Ади и Микић,Тошић да остане на беку!свака наредна комбинација укључивала би Ђорђевића,што свакако нико од нас не жели! Он мора мало да одмори,да се сабере у глави(ако је уопште у стању) и тек онда да му се поново пружи шанса! Кристић човек није много ту крив,преузео је најтежи могући посао и бори се свим силама!Кад смо севојну дали први гол,оно његово славље је било исто онакво како се ми радујемо на трибини!То сам ретко кад видео код неког нашег тренера,такву радост!То показује колики је Звездаш и да искрено ради свој посао и бори се ! Кристић је већ дуго година помоћни тренер у Звезди и ово ће му бити прве припреме које ће моћи самостално да води !Надам се само да је учио на грешкама његових претходника(Достанића,Пижона,али и осталих) и да зна шта је оно на чему треба да се ради,да би овај тим пре свега имао снагу и брзину свих 90 минута !!! Такође морамо да доведемо једног офанзивног везног,али стварно квалитетног играча,који ће за кратко време да преузме улогу вође,плејмејкера,јер Звзеда у овом тренутку,а може се слободно рећи,још од одласка Милијаша нема таквог играча !!! Значи један ВРХУНСКИ офанзивни везњак(нек кошта колико кошта,јер тај новац је ништа у односноу на оно што такав играч може да нам донесе на терену,титулу и квалификације за ЛШ) и евентуално,ако Михајловић и Вилотић не буду спремни до пролећа,онда и једног у одбрани !Можда чак Адијевог рођеног брата ;D !

Messages In This Thread
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - by Храбро срце - 10-25-2010, 11:13 PM

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)